Erivan’daki ilk gününüzde, aslında Erivan’da bulunan son derece lezzetli Ermeni yemek dünyasının keyfini çıkarıyorsanız, bölgenin önde gelen ve en çok tercih edilen mekanlarını ziyaret etmenizi öneririz. Erivan’a 2. gidişinize uygun olarak, şehirdeki en sevdiğim yerlerden birkaçına göz atmanızı öneririm. Bu yüzden kontrol listesi genellikle en sevdiğim kafeleri, yemekleri, barları içerir ve Erivan’da çok az önemsendiğini keşfettiğim ve az gidebileceğiniz bir yer bulacaksınız. Bu noktadan sonra Saryan’ın diğer ucuna gitmenizi ve kişisel favorilerimden biri olan en iyi şarap bistrosu Inside Vino’ya uğramanızı öneririm. Yeni Cascades’in yakınında pek çok farklı kafe ve Temurnots (yukarıda listelenmiştir) gibi çok sayıda olağanüstü yemek mekanı var ve sulu şaraplar ve inanılmaz Tay yemekleri ile harika bir yer olan Wine Republic’i bulacaksınız.

Erivan’ın en fotojenik metropol alanlarından biri kesinlikle şehir merkezinde bulunan Sultanahmet Camii’dir. Hangi cami 1700’lerin ortalarına kadar uzanıyor ve biraz tarihi var çünkü. 20 Ocak 1933’te ortaya çıkan en yeni sade gri güçlendirme çalışması, çok sayıda cennet kafeleri ve çevre dostu alanların çoğunu çevreliyordu. Yeni Opera güçlenmesinin etrafında her zaman bir şeyler oluyor ve bu yüzden gidilecek muhteşem bir yer. Moskova Sineması’nın en sevdiğim unsuru aslında onun üstünde bulunan en yeni su özelliği.

Ne zaman azaltılmış öğünlerine (Ermeni ‘tapas’ diyebilirsiniz) sadık kalsam, sette hiç kötü bir akşam yemeği yemediğimi ve böyle bir nostaljiyi geri getirdiği için oraya gitmeyi takdir ettiğimi göreceksiniz. Çok, ne zaman başkalarına Temurnot’ları önersem çok başım dönüyor çünkü bundan sonra pek çok hatıramız var. Yepyeni Khatchaturian salonu, bir gösteri koridoru olan 1.400 site ziyaretçisine ev sahipliği yapıyor. Yeni Harcama Salonu coşkulu bir operadır ve 1.200 kişilik basamaklı dans salonuna sahip olabilirsiniz.

Eğer şanslıysanız, en iyisinden inanılmaz manzaralar elde edebilirsiniz. Gerçekten orada, Ermenistan’ın yirminci binyılın başlarında yaşadığı yürek parçalayıcı taze kayıt hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayacak bir müze var. Yepyeni Cascade’ler muhteşem ve Erivan’daki kişisel favorilerimden biri, özellikle de Ararat’ın muhteşem manzarasını en iyi şekilde görürseniz (ve bu her zaman olmaz – ama ister istemez kafaya çarpma eğilimindedir) yapmak).

Erivan'da İki Gün Seyahat Programı İlk Defa Pinco apk Gidecekler için Ermenistan'ın Yeşil Alanı Rehberi

İkinci Döşeme aslında tam olarak iddia ettiği gibi 2. katta bir bardır. Harika bir avokado yeşili salatası var ve sağlıklı bir çorba içebilirsiniz… ayrıca yeterince inanılmaz şaraplar var ve ayrıca genel çevre, Erivan’da bile görebileceğiniz diğer kasabalarla kıyaslanamaz. Erivan’da kendi randevunuza başlamak için içeride olmanızı öneririm ve lezzetli javalarından birini yakalayabilirsiniz.

Büyük ve göreceğiniz meydan, 1924’te Alexander Tamanian tarafından yapıldı ve Ermenistan’daki 2018 Devrimi gibi Erivan’daki Pinco apk önemli olayların yeni merkez üssünü başlattı. Aynı zamanda tadını çıkarabileceğiniz pek çok çevre dostu alan da var. En güzel konu ise Erivan’ın muhteşem gün batımlarını gözlemlemek için güçlü bir lokasyon olması.

Bu bilgilendirici rehber Ermeni yemekleri açısından büyük olabilir ama ben bu ülkenin taze yemeklerini gerçekten seviyorum. Yeni çılgın çatı tasarlandı ve daha iyi görünmek için inşa edilebilir ve Ağrı Ağrı’dan yükseklere ineceksiniz. Rossiya Sineması, Sovyet Ortaklığı’nın dağılmasının ardından terk edildi ve bir noktada burası bir alışveriş merkezi haline geldi.

Türkiye’deki Resmi Net Sitesi | Pinco apk

Erivan'da İki Gün Seyahat Programı İlk Defa Pinco apk Gidecekler için Ermenistan'ın Yeşil Alanı Rehberi

Ne zaman Erivan’da 2 gün geçirmenin kendinize büyük bir kötülük yaptığına inansam, yine de bu iki hafta içinde bölgenizin gerçek tadını alabileceksiniz. Yani web sitesi ülkeden bireyleri tanımıyor. Heyecanlı ve meraklı insanları Ermenistan’dan uzaktaki harika ülkeye getirme tutkusu olan bir gezi yazarına katılın. Aslında burada kalmamış olsam da, neredeyse mükemmel bir analiz olacak ve gerçekten de orada bir kez mükemmel bir puro içtim. Çatınıza oturdum, buradan satın aldığım mükemmel bir puro içtim ve sanki sizin harika seyircilerinize aitmişiz gibi hissettim.

  • Çevredeki en iyi oteli arayanlar için Erivan’ın içindeki taze Alexander Resort’u öneririm.
  • Çatıya oturduk, buradan aldığımız güzel bir puro aldık ve kendimi havalı gruba ait hissettim.
  • Saryan Caddesi için eğlenceli bir randevu gecesi bulmaya çalışanlar için de uğramaya değer.
  • Bu alanı gerçekten çok seviyorum çünkü göl gerçekten nefes kesici ve Erivan’ın bir kısmını deniyor, çok az kişi gezilerinde size yardımcı olmak için tanıtım yapmak için çaba gösteriyor.
  • Saryanlar için sevdiğimiz diğer iki alan ise Depo Alcohol ve çok daha fazlasıdır (çok şık bir iç mekana sahip, mükemmel ürünler alabileceğiniz ve müşteri hizmetleri sunabileceğiniz alternatif bir bar) ve Like’dan DOM alacaksınız.

Coffees 23.5’tan bir java aldıktan sonra doğrudan tünelden geçerek Hrazdan Gorge’a gidin. En yeni Sovyet kanalı ilgi çekicidir ve mükemmel bir Sovyet günü ve yaş Koleji öğrencilerinin Tren Rotası, yeni Hrazdan Arenası ve yeni Hrazdan Arena’yı bulacağınız en yeni geçit nedeniyle sizi Saryan’dan daha azına karşı yönlendirme eğilimindedir. Erivan’ın her yerinde kahve içmek için en sevdiğim yer Coffee 23.5.

Erivan’da Bulunması Gereken Şeyler

Erivan’da herkesin bütçesine uygun birçok farklı otel ve daire bulunmaktadır. İşte Ermeni kentsel alanıyla ilgili kişisel favorilerim ve bunlardan size de sabit kalmanızı şiddetle tavsiye edeceğim. Erivan’ın içini kontrol etmek için dış cepheyi şehirlerle birlikte taşıdık ve Erivan’da yalnızca iki günden daha uzun süreniz olup olmadığını öğrenmek için pek çok başka alan var. Epicure benim en sevdiğim mekandır ve siz de iyi haber şu ki, içeride sigara içmeyi pek tercih etmiyorlar. Bu bistroyu kullanarak çalışıyoruz ve kafeteryaya da eğiliminiz olabilir, ancak ben de gecenin ilerleyen saatlerinde de burada kalıyorum.

Erivan'da İki Gün Seyahat Programı İlk Defa Pinco apk Gidecekler için Ermenistan'ın Yeşil Alanı Rehberi

Ama tabii ki yeni sanat galerisine gitmenizi tavsiye ederim ve yeni Soykırım hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz çünkü bu, ülkenin yeni geçmişi ve bugünkü bölgesi üzerinde çok büyük bir etkiye sahipti. Ancak, ben genellikle baharı seviyorum ve siz de Erivan’da gezi yapmayı sevebilirsiniz, bu nedenle herhangi bir yılda gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. 2013’e geri dönerek bir veya iki kez Ermenistan’a gitmeye karar verdik ve her halükarda benim için genellikle büyük bir sigorta ücreti ödeyeceğim. Anlık bir günlük gezi arayan birçok kişi için, Erivan’ın yanındaki, Ermenistan’ın en yeni ‘Vatikan’ı olduğu söylenen Echmiadzin mahallesine göz atma fırsatını kaçırmayın. Seçimlerinin sunabileceği çok şey var ve satış fiyatı da diğer bazı şehir merkezlerine göre harika. Ermenistan’ın pembe finans kasabasındaki son yemeğinize eşlik etmek için Erivan Pandok’a gitmenizi önerdiğimizi söylemeye gerek yok.

Mostbet Sitesinin Arayüzü Ve Işlevselliği

Soykırım Anıtı zamanı 24 Nisan’dır ve biri olduğunda Erivan’a girebilirsiniz, o zaman gün içinde mutlaka buraya yönelin. Ülkenin dört bir yanından sakinler ve bireyler genellikle çiçek toplar ve unutulmuş yaşam tarzına saygı göstermek için onları bırakabilirsiniz. Erivan’da mutlaka yapılması gereken bir konu, Tsitsernakaberd’deki Ermeni Soykırımı anıtına gitmek olmalı. Yakınlarda yer alan, yaz aylarında kalabalık olan ve yerlilerin şehir hayatından keyif aldığı devasa bir su özelliği olan kentsel alan olan Swan Nehri’ni deneyin.

Onları benim kişisel tüketim mekanım haline getirirken, geceleri çok güzel vakit geçiriyorum. İç mekan genellikle sizi fon alanının dışına çıkarır ve huzurlu, sessiz bir ruh halinize kavuşursunuz. Şu anda Erivan’ın en huzurlu köşelerinden biri ve orayı ziyaret etmeseniz bile, gerçekler söylendiğinde ziyaret edeceksiniz.

Her hafta haftalar

Erivan'da İki Gün Seyahat Programı İlk Defa Pinco apk Gidecekler için Ermenistan'ın Yeşil Alanı Rehberi

Ermenistan’ın Hıristiyanlığın doğduğu yer olduğuna inanılıyor. Katedral hala ayakta duruyor ve tüm ulusun önde gelen katedrali, bu da onu sadece Erivan’da değil, Ermenistan’da ziyaret edilebilecek en iyi şehirlerden biri haline getiriyor. En yeni Hrazdan Gölü vadiden akıyor ve şehir aslında en büyüğü ve Sovyet yıllarının içine temiz bir şekilde yerleşebilirsiniz. Göl aslında çok güzel olduğu için odayı seviyorum, ayrıca burası Erivan’ın bir parçası, bir veya birkaç kişi gezilerinde size yardımcı olmak için tanıtım yapabilmeniz için çaba gösteriyor.

Ev içinde kavurma yapıyorlar, aksesuarlara sahipler ve sulu kahveler veriyorlar. Küçük bir restoran ama dostane müşteri hizmetleri, onları fazlasıyla telafi etme eğiliminde. Daha sıcak aylarda, arka tarafta güzel bir terasta bulunuyor ve çoğu zaman yemeğe eşlik edecek rahatlatıcı, canlı melodiler sunuyor. Yakınlarda bir kahve içmek isteyenler için, Erivan’da harika bir kapuçino içilebilecek en iyi kafelerden biri olan İtalyan var (çok titizim ve bu yüzden kabulü alacağım). Erivan güzergahı, aslında kırmızı paralı kentsel bölgedeki kasabaların atlanmaması gerektiğini düşündüğümüzü anlamak için sizi şehrin içinde yersiz bir şekilde yönlendirme eğilimindedir.

Erivan'da İki Gün Seyahat Programı İlk Defa Pinco apk Gidecekler için Ermenistan'ın Yeşil Alanı Rehberi

Şehirdeki en etkili tatil konaklamasını arayanlar arasında Erivan’daki en yeni Alexander Resorts’u öneririm. Erivan’dayken enerjinizin çoğunu her zaman bir sonraki kattan harcıyorum ve bu genellikle Erivan programımın önemli bir parçası olacak. Muhtemelen daha önce gördüğünüz en kasvetli şeylerden biri ama yine de Ermenilerin nasıl saygı gösterdiğini görmek inanılmaz.